آخرین اخبار
خانه » آشپزي » نخود انگشتی

نخود انگشتی

نخود انگشتی

۱٫ نخود را آسیاب کرده تا کاملاً به صورت آرد درآید، سپس آن هم را از الک رد کنید و همچنین به همراه آرد ذرت، پودر سوخاری، سیر و همچنین نمک، در قابلمه ای حاوی ۵۰۰ میلیلیتر آبِ سرد ریخته و همچنین روی حرارت زیاد، با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شده و همچنین به کفِ قابلمه نچسبد. هنگامی که حباب هایی روی آن هم ساخته یا ایجاد شد، حرارت را ملایم کرده و همچنین با لیسک به هم زدن ادامه دهید؛

۲٫ جعفری، رزماری و همچنین رنده پوست لیموترش را به قابلمه افزوده و همچنین مجدداً به مدت شش دقیقه هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل می شود؛

۳٫ کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. خمیر آماده شده را روی فویل ریخته، سطح آن هم را با پالت به شکل مستطیل و همچنین قطر ۵/۱ سانتیمتر صاف کنید، سپس روی آن هم را با سلفون پوشانده و همچنین به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شده و همچنین خود را بگیرد؛

۴٫ بعد از آن مدت، سینی را از یخچال خارج کرده و همچنین خمیر را به عرض دلخواه و همچنین به طول هشت سانتیمتر برش دهید، سپس آنها را در مقداری آرد ذرت غلتانده و همچنین در قابلمه ای کوچک حاوی روغن زیتونِ داغ، سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند (روغن جوش). نخودهای انگشتی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته می شود، سپس آنها را در ظرف موردنظر چیده، مقداری سس کچاپ روی آنها بریزید و همچنین سرو کنید.

منبع
برترین غذا های ایرانی : نخود انگشتی

سوپروب close
خرید بک لینک