آخرین اخبار
خانه » آشپزي » رولت میوه‌ای

رولت میوه‌ای

رولت میوه‌ای

۱٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم و همچنین گرم کنید. در ظرفی، تخم مرغ، پودر شکر و همچنین وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کِرِم رنگ می شود؛

۲٫ یک قاشق سوپخوری روغن مایع و همچنین شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و همچنین با لیسک، به آرامی و همچنین به صورت دَو همچنینَرانی هم بزنید؛

۳٫ در ظرفی دیگر، آرد نول و همچنین نمک را مخلوط و همچنین الک کنید، سپس آن هم را در دو مرحله به مواد بالا افزوده و همچنین با لیسک، به صورت دَو همچنینَرانی هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل می شود؛

۴٫ رنگ خوراکی را به مواد اضافه و همچنین مخلوط کنید. کفِ سینی فر به ابعاد ۴۰×۳۰ سانتیمتر را با روغن مایع کمی چرب کرده، با کاغذ روغنی بپوشانید و همچنین مایه آماده شده را در آن هم بریزید؛

۵٫ سطح مایه را با پالت، صاف کنید و همچنین به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت، سینی را از فر خارج کرده و همچنین روی نان رولت را به مدت ۲۰ دقیقه، با پارچه حوله ای بپوشانید تا همچنین و علاوه بر خنک شدن، مانع خشک شدنِ رولت می شود؛

۶٫ در آن فاصله، توت فرنگی، انگور و همچنین هلو را به همراه اسانس توت فرنگی و همچنین خامه فرم گرفته در ظرفی ریخته و همچنین با لیسک هم بزنید؛

۷٫ بعد از خنک شدنِ نان رولت، آن هم را از سینی و همچنین کاغذ روغنی جدا کرده، مخلوط خامه را به قطر یک لایه نیم سانتی متری روی رولت بریزید و همچنین با پالت صاف کنید؛

۸٫ نان را رول کرده و همچنین به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از آن مدت، رولت را از یخچال خارج کرده، روی آن هم را با پودر شکر، خامه فرم گرفته و همچنین میوه تزیین و همچنین سرو کنید.

منبع
بهترین دستور پخت غذا های جدید : رولت میوه‌ای

سوپروب close
خرید بک لینک