آخرین اخبار
خانه » آشپزي » آش ترش محلی (مخصوص چهارشنبه سوری)

آش ترش محلی (مخصوص چهارشنبه سوری)

آش ترش محلی (مخصوص چهارشنبه سوری)

files recipes DSC 8666%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D آش ترش محلی (مخصوص چهارشنبه سوری)



۴
تعداد نفرات

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


لوبیا چیتی
خیساندن

۳۰۰ گرم


برنج
خیساندن

۸۰ گرم


پیاز
(رنده‌شده)

۲ عدد


خمیر نان

۱۰۰ گرم


خالواش یا نعناع
(پاک شده)

۵۰ گرم


زردچوبه
(پودرشده)

۱ قاشق چای خوری


سیر
(کوبیده‌شده)

۲ حبه


نمک

به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


سبزی*
(پاک کرده و همچنین خردشده)

۳۰۰ گرم


گوجه سبز
(بدون هسته، خردشده)

یک کیلوگرم


آب غوره

۳۲۰ میلی‌لیتر


*سبزی شامل: تره، اسفناج، گشنیز، جعفری پاک کرده جمعاً ۲۸۰ گرم و همچنین شبت ۲۰ گرم

طرز تهیه

۱٫ لوبیا چیتی را در مقداری آب به مدت سه ساعت بپزید.
۲٫ در یک ساعت آخر پخت، برنج و همچنین پیاز را اضافه کنید. بعد از چند جوش از خمیر نان تکه‌های کوچکی درست کرده و همچنین داخل آش بریزید.
۳٫ بلافاصله خالواش یا نعناع را کمی تفت دهید. زردچوبه و همچنین سیر را نیز تفت داده و همچنین به همراه کمی نمک به آش اضافه کنید.
۴٫ سبزی و همچنین گوجه سبز را در نیم ساعت آخر پخت اضافه کنید.
۵٫ در قسمتهای آخر پخت آب غوره را اضافه کنید و همچنین بعد از چند جوش سرو کنید.  

نقطه

لوبیا را حتماً از ۲۴ ساعت قبل بخیسانید (در آن مدت آب آن هم را یکی دوبار عوض کنید) تا آنزیم‌های مرده آن هم زنده شده و همچنین پروتئین آن هم به راحتی جذب بدن می شود. از مصرف حبوبات خیس نشده پرهیز کنید.

جایگزین

۱٫ جهت آن آش می‌توانید ۵ عدد گوجه فرنگی را جداگانه بپزید له کنید و همچنین پوست آن هم را جدا کنید. قبل از اضافه کردن ترشی آن هم را به آش اضافه کنید.

۲٫ با افزودن کمی شکر مزه آش ترش و همچنین شیرین می‌می شود که خیلی زیاد خوشمزه‌تر می باشد.

۳٫ در صورت عدم دسترسی به گوجه سبز، می توانید آ« را از دستور حذف کنید.



منبع
بهترین غذا های خوشمزه : آش ترش محلی (مخصوص چهارشنبه سوری)

سوپروب close
خرید بک لینک