آخرین اخبار
خانه » آشپزي » لقمه های سالمون

لقمه های سالمون

لقمه های سالمون

۱٫ پیاز را در تابه ای حاوی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و همچنین شفاف می شود سپس اسفناج، پودر سیر، نمک و همچنین فلفل را به آن هم اضافه کنید و همچنین اجازه دهید تا اسفناج نرم شده و همچنین آبِ آن هم کاملاً کشیده می شود؛

۲٫ ماهی سالمون را با کمی نمک و همچنین فلفل مزه دار کنید و همچنین در ظرفی حاوی تخم مرغ بغلتانید، در سینی فر چرب شده بچینید و همچنین روی آن هم ها را از مخلوط اسفناج بپوشانید سپس پنیر چدار را روی آن هم ها بپاشید و همچنین به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزند. بعد از پخت، لقمه های سالمون را از فر خارج و همچنین سرو کنید.

منبع
جدید و تو و تازه ترین دستور پخت غذا های ایرانی : لقمه های سالمون

سوپروب close
خرید بک لینک