آخرین اخبار
خانه » آشپزي » پادرازی

پادرازی

پادرازی

files recipes %D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D پادرازی

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


روغن جامد

۵۰۰ گرم


پودر قند

۴۰۰ گرم


بیکینگ پودر

۱ قاشق چای خوری


زرده تخم‌مرغ

۳ عدد


آرد گندم
(الک شده)

۱ کیلوگرم

طرز تهیه

۱٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید؛
۲٫ روغن و همچنین پودر قند را مخلوط کرده، با همزن بزقی هم بزنید تا کرم رنگ می شود؛
۳٫ دو عدد از زرده تخم‌مرغ را به همراه هل به مخلوط بالا اضافه کرده و همچنین مجددا با همزن مخلوط کنید؛
۴٫ آرد را به وسیله الک به مایه بالا اضافه کرده و همچنین مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید (در صورتی که خمیر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور اضافه کنید)؛
۵٫ خمیر را با وردنه روی سطح صافی به قطر نیم سانتی متر باز کنید. سپس به دلخواه قالب بزنید و همچنین با فاصله مناسب داخل سینی شیرینی‌پزی بچینید؛
۶٫ بقیه زرده‌ تخم‌مرغ را به وسیله قلم مو روی خمیر بمالید. سپس آن هم را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پخته شوند.بعد از آن مدت، پادرازی آماده می باشد.



منبع
برترین غذا های ایرانی : پادرازی

سوپروب close
خرید بک لینک