آخرین اخبار
خانه » آشپزي » برشتوک (شیرینی نوروزی)

برشتوک (شیرینی نوروزی)

برشتوک (شیرینی نوروزی)

files recipes %D8%A8%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%88%DA%A9%5Bae8e7221091820bbe107b06842ea4f6f%5D برشتوک (شیرینی نوروزی)

آرد نخودچی (الک شده) ۵۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم
پودر قند (الک شده) ۲۵۰ گرم
هل (پودرشده) ۱ قاشق چای خوری
پودر پسته مقداری جهت تزیین
۱٫ آرد نخودچی را در تابه ای بدون روغن تفت دهید، (دقت کنید تا تنها و فقط تفت داده می شود، نیازی به تغییررنگِ آرد نیست)، سپس از روی حرارت برداشته و همچنین بگذارید سرد می شود؛  
2.بعد از سرد شدن، آرد نخودچی را الک کرده، سپس مجددا داخل تابه بریزید. کره را به آن هم اضافه کرده و همچنین روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگِ آرد، دارچینی می شود، سپس از روی حرارت برداشته، پودر قند و همچنین هل را به آن هم افزوده و همچنین تفت دهید؛
۳٫ مایه را در قالب رولت مستطیلی حاوی کاغذ روغنی ریخته و همچنین اجازه دهید کاملا سرد می شود؛
۴٫بعد از سرد شدنِ مایه، آن هم را با چاقو یا غلتک به شکل مربع های ۲×۲ سانتی متری برش بزنید. روی شیرینی ها مقداری پودر پسته پاشیده، سپس در ظرفی مناسب بچینید و همچنین سرو کنید.

منبع
جدید و تو و تازه ترین دستور پخت غذا های خوشمزه : برشتوک (شیرینی نوروزی)

سوپروب close
خرید بک لینک