آخرین اخبار
خانه » آشپزي » شکرپاره

شکرپاره

شکرپاره

۱٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‏گراد تنظیم و همچنین گرم کنید؛
۲٫ در ظرفی کره و همچنین پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً لطیف می شود، سپس زرده تخم‏مرغ، وانیل، رنده پوست لیموترش، آرد گندم و همچنین بیکینگ‏پودر را به آن هم اضافه کنید و همچنین با دست کاملاً ورز دهید تا خمیر نرم و همچنین یکدستی به‏دست آید؛
۳٫ از خمیر، تکه‏هایی به مقدار و اندازه گردو برداشته و همچنین آن هم را با دست به شکل گِرد درآورید و همچنین از یک طرف آن هم را صاف کنید، سپس به فاصله‏های دو سانتی‏متری از یکدیگر داخل سینی فر چرب‏شده یا در کپسول کاغذی قرار دهید و همچنین روی هر یک از آن هم‏ها، یک عدد مغز بادام یا فندق فرو کنید؛
۴٫ سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرم‏شده قرار دهید تا شیرینی‏ها کاملاً بپزند و همچنین طلایی‏رنگ شوند؛
۵. بعد از آن مدت، شیرینی‏ها از فر بیرون آورید و همچنین بلافاصله روی آن هم‏ها، شربت آماده و همچنین سرد‏شده بریزید و همچنین بگذارید شیرینی‏ها سرد شوند و همچنین شربت کاملاً به‏خورد آن هم‏ها برود، سپس شیرینی شکرپاره را به‏همراه چای یا قهوه ترک سرو کنید.

روش تهیه شربت
یک پیمانه آب را به‏همراه ۳۰۰ گرم شکر در قابلمه‏ای کوچک بریزید و همچنین روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. یک قاشق چای خوری  آب لیموترش را به آن هم اضافه کرده و همچنین اجازه دهید مدتی بجوشد تا غلیظ می شود. بعد از آنکه شربت کاملاً غلیظ شد، آن هم را از روی حرارت بردارید و همچنین کنار بگذارید تا سرد می شود.

منبع
برترین غذا های ایرانی : شکرپاره

سوپروب close
خرید بک لینک