آخرین اخبار
خانه » آشپزي » سبزی پلو با ماهی هامور شکم پر

سبزی پلو با ماهی هامور شکم پر

سبزی پلو با ماهی هامور شکم پر

۱٫فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و همچنین گرم کنید. کفِ ظرف نسوزی را به کمی روغن مایع آغشته کنید؛
۲٫در تابه ای مناسب، مقداری روغن ریخته و همچنین بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ می شود. پیاز را به آن هم افزوده، تفت دهید تا نرم و همچنین شفاف می شود. سیر را نیز به آن هم اضافه کرده و همچنین مجددا تفت دهید؛
۳٫فلفل قرمز و همچنین زردچوبه را به تابه اضافه کرده و همچنین کمی تفت دهید؛
۴٫سبزی* را به مواد بالا اضافه کرده، مخلوط کنید و همچنین به مدت پنج تا شش دقیقه تفت دهید؛
۵٫یک پیمانه از شیره تمرهندی را به تابه حاوی سبزی افزوده و همچنین تفت دهید تا آبِ آن هم تبخیر و همچنین با مواد کاملا ترکیب می شود. گردو را نیز به تابه اضافه کرده و همچنین هم بزنید؛
۶٫داخل شکم ماهی را به یک پیمانه دیگر از شیره تمرهندی، نمک و همچنین فلفل آغشته کنید، سپس شکم ماهی را از مخلوط سبزی پُر کرده و همچنین با نخ و همچنین سوزن مخصوص پخت و پز و آشپزی، آن هم را بدوزید. ماهی را به شکل ایستاده در ظرفی نسوز یا پیرکس قرار دهید؛
۷٫با قلم موی پخت و پز و آشپزی، چندین بار روی تمام سطوح ماهی را به ۲/۱ پیمانه از شیره تمرهندی آغشته کرده و همچنین روی آن هم کمی نمک بپاشید؛
۸٫در ظرفی مناسب، بقیه شیره تمرهندی را با عرق هل مخلوط کنید. با چاقو چند برش موازی روی کمر ماهی ساخته یا ایجاد کرده و همچنین داخل برش ها را به آن مخلوط آغشته کنید؛
۹٫روی ماهی را با فویل بپوشانید، سپس آن هم را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کردهاید، قرار دهید، سپس فویل را برداشته و همچنین اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزد. بعد از آن مدت، ماهی را از فر بیرون آورده و همچنین به همراه سبزی پلو سرو کنید.

*سبزی شامل گشنیز ۶۰۰ گرم و همچنین شنبلیله ۱۵۰ گرم می باشد.

روش تهیه سبزی پلو
۱٫ ۵ پیمانه برنج خیس شده را آبکش کرده و همچنین در قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و همچنین به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده و همچنین نرم می شود، سپس آبکش کنید؛
۲٫ ۵۰۰ گرم سبزی (پاک و همچنین خردشده)* و همچنین مقداری نمک را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید؛
۳٫ در قابلمه ای مناسب، مقداری روغن ریخته و همچنین بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ می شود. قابلمه را از روی حرارت برداشته، دو ردیف برگِ جوون کاهو را تهِ قابلمه بگذارید، سپس یک لایه برنج آبکش شده و همچنین مقداری سبزی روی آن هم بریزید؛ به همین ترتیب سبزی را لابه لای برنج ریخته و همچنین روی آن هم را با برنج سفید بپوشانید. قابلمه را بر روی حرارت زیاد قرار دهید، درِ ظرف را بگذارید تا بخار برنج بلند می شود؛
۴٫ ۷۰ گرم کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ می شود. زمانی که بخار برنج بلند شد، کره را روی برنج ریخته، ۳ قاشق سوپ خوری زعفران (ساییده و همچنین حل شده در آب) را نیز در گوشه ای دیگر از آن هم بریزید، درِ ظرف را بگذارید و همچنین حرارت را ملایم کرده تا برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

*سبزی پلو شامل تره و همچنین جعفری (از هر کدام ۱۲۵ گرم)، شبت و همچنین گشنیز (از هر کدام ۷۵ گرم)، شنبلیله (۲۵ گرم)، پیازچه (۱ ساقه) و همچنین سیر سبز (۱ بته) می باشد.

منبع
برترین غذا های ایرانی : سبزی پلو با ماهی هامور شکم پر

سوپروب close
خرید بک لینک