آخرین اخبار
خانه » آشپزي » شیرینی سنتی ســه آرد

شیرینی سنتی ســه آرد

شیرینی سنتی ســه آرد

۱٫ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم و همچنین گرم کنید؛
۲٫ در ظرفی، آرد نول، آرد برنج، آرد نخودچی، پودر هل و همچنین زنجبیل را مخلوط و همچنین دو بار الک کنید.
۳٫در ظرفی، پودر شکر و همچنین روغن جامد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط شکر افزوده و همچنین بعد از افزودن هر تخم مرغ، آن هم را مجدداً با همزن برقی، هم بزنید؛
۴٫ مخلوط آرد الک شده را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و همچنین با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل می شود، سپس روی خمیر را با سلفون پوشانده و همچنین به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
۵٫ بعد از آن مدت، خمیر را با وردنه، به ضخامت پنج میلی متر روی سطحِ آردپاشی شده، باز کنید و همچنین با کاتر گل برش دهید، سپس آنها را در سینی فر چیده، روی گل های خمیری را با قلم موی مخصوص پخت و پز و آشپزی، به زرده تخم مرغ آغشته کرده و همچنین مقداری پودر پسته در قسمت وسطِ آنها قرار دهید.

مرحله پایانی
سینی فر را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینی ها کاملاً بپزند. بعد از پخت، آنها را از فر خارج کرده و همچنین سرو کنید.

منبع
جدید و تو و تازه ترین غذا های ایرانی : شیرینی سنتی ســه آرد

سوپروب close
خرید بک لینک