آخرین اخبار
خانه » آشپزي » بیسکویت فلورانتی

بیسکویت فلورانتی

بیسکویت فلورانتی

files recipes IMG 6677%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D بیسکویت فلورانتی

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


خلال پوست پرتقال

۱۵۰ گرم


خلال پوست لیموترش

۵۰ گرم


خلال بادام

۱۰۰ گرم


شکر
(نرم و همچنین دانه ریز)

۱۵۰گرم


آرد نول
(الک شده)

۱۳۰ گرم


شکلات قهوه ای

۱۰۰ گرم


روغن مایع

۱ قاشق سوپ خوری


شکلات سفید

مقداری جهت تزیین

طرز تهیه

۱٫ تلخی خلال پوست پرتقال و همچنین لیمو را بگیرید به آن صورت که (خلال ها را به مدت ۲ روز در آب نیمه گرم خیس کنید و همچنین در آن مدت هر روز ۲ تا ۳ بار آب آن هم را عوض کنید، سپس خلال‌ها را ۵ دقیقه در مقداری آب جوش بجوشانیدو در آبکش بریزید. ۲ پیمانه آب را با ۳/۱ پیمانه شکر مخلوط کنید، خلال‌ها را ۱۰ دقیقه در آن هم بجوشانید و همچنین در آبکش بریزید)؛
۲٫ خلال های بادام، پرتقال و همچنین لیمو را به همراه کره و همچنین خامه را در یک قابلمه بریزید و همچنین روی حرارت قرار دهید تا مواد داغ شوند. شکر و همچنین آرد را به آن هم بیافزایید تا به جوش آید. خمیر بایستی و حتما کمی حالت کشیدگی داشته باشد؛
۳٫ روی سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و همچنین روی آن هم را با کمی روغن مایع  چرب کنید و همچنین با دو قاشق کوچک چای خوری خمیر را به صورت کپه های کوچک روی کاغذ روغنی بچینید؛
۴٫ روی کپه‌ها را با یک چنگال بفشارید، فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کنید، سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید. بعد از پخت، بیسکویت ها را از روی کاغذ جدا کنید و همچنین بگذارید سرد می شود. شکلات تخته‌ای را روی بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار دهید تا نرم می شود، سپس روغن مایع را به آن هم اضافه کنید و همچنین بیسکویت‌ها را در شکلات فرو ببرید و همچنین بر روی پنجره فلزی بگذارید تا شکلات سفت می شود سپس آن هم را با شکلات سفید ذوب شده تزیین و همچنین سرو کنید.



منبع
جدید و تو و تازه ترین دستور پخت غذا های ایرانی : بیسکویت فلورانتی

سوپروب close
خرید بک لینک