آخرین اخبار
خانه » آشپزي » شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن ،پودر قند و همچنین وانیل را به وسیله همزن برفی مخلوط کنید تا کرم رنگ می شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و همچنین بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آن هم را بزنید تا کاملا صاف و همچنین یکدست می شود. بیکینگ پودر را همراه با آرد به تدریج اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. کف سینی به ابعاد ۳۵*۴۵ را کمی چرب کرده و همچنین آرد بپاشید، سپس خمیر را پهن کرده و همچنین با نوک چنگال روی آن هم را سوراخ کنید تا مانع پف کردن خمیر شیرینی در هنگام پخت می شود بعد در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .بعد از پخته شدن شیرینی را ار فر در آورید تا خنک می شود.

روش تهیه مواد رویه
کره، عسل و همچنین شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید، خلال بادام یا بادام پرک شده و همچنین زعفران را اضافه کنید تا پنج دقیقه بماند سپس از روی حرارت بردارید . مایه را روی خمیر خنک شده بریزید و همچنین در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی آن هم طلایی می شود. بعد از آن هم شیرینی را از فر بیرون بیاورید و همچنین خلال پسته یا پودر پسته روی آن هم بپاشید و همچنین برش دهید.

منبع
برترین دستور غذا های ایرانی : شیرینی عسلی

سوپروب close
خرید بک لینک