آخرین اخبار
خانه » آشپزي » رب انار

رب انار

رب انار

در شمال کشور جهت تهیه رب انار ترش، از انار ترش جنگلی (که در جنگل‌های گیلان به روش خودرو می روید) بهره بری و استفاده می‌می شود و همچنین‌آن هم را در گمج (ظرف سفالی لعاب دار) تهیه می کنند.

files recipes %D8%B1%D8%A8 %D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D رب انار

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


انار

۵ کیلو گرم


نمک

به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

طرز تهیه

۱٫    آب انار را با آبمیوه‌گیری بگیرید و همچنین در گمج یا ظرف لعابی بریزید و همچنین روی حرارت ملایم بجوشانید تا آب آن هم تبخیر می شود. در قسمتهای آخر پخت، نمک اضافه کرده هم بزنید تا ته نگیرد و همچنین کاملاً غلیظ می شود.
۲٫    از روی حرارت بردارید و همچنین بعد از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای استریل شده بریزید و همچنین به صورت دربسته دریخچال نگهداری کنی

نقطه

• جهت آن‌که رب انار تیره‌تر می شود می‌توانید یک تکه آهن که تمیز شسته‌اید را در هنگام پخت رب انار چند دقیقه در آن هم قرار دهید.

• هر مقدار و اندازه و میزان که آب انار ترش‌تر باشد، رب نیز ترش‌تر می‌می شود.



منبع
تازه ترین و جدیدترین غذا های خوشمزه : رب انار

سوپروب close
خرید بک لینک