آخرین اخبار
خانه » آشپزي » قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

قارچ شکم پر

files recipes %D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86 %D8%B4%DA%A9%D9%85 %D9%BE%D9%8F%D8%B1%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D قارچ شکم پر



۴
تعداد نفرات

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


قارچ
(سفید و همچنین پهناور و بزرگ )

۱۶ عدد


پیاز
(نگینی خردشده)

۱ عدد


برنج
(پخته و همچنین سر شده )

یک دوم پیمانه


سس مایونز
(کم چرب)

۲ قاشق سوپخوری


ترخون
(پاک و همچنین خرد شده )

۱۰ گرم


ریحان
(پاک و همچنین خرد شده )

۱۰ گرم


پنیر پارمزان
(رنده شده )

۲ قاشق سوپخور


روغن زیتون

۲ قاشق سوپخوری


آبلیموترش جدید و تو و تازه

۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱٫ ساقه قارچها را جدا کرده و همچنین آنها را به صورت کاملاً ریز خرد کنید. در تابه ای گود و همچنین روی حرارت متوسط، استاک مرغ را بریزید تا جوش بیاید. پیاز و همچنین ساقه های قارچ را به تابه اضافه کنید تا ساقه قارچ و همچنین پیاز، کاملاً طلایی رنگ شده و همچنین استاک مرغ تقریباً تبخیر می شود سپس مخلوط را در ظرفی بریزید؛
۲٫ برنج (پخته و همچنین سردشده)، سس مایونز، ترخون، ریحان و همچنین قستی از پنیر پارمزان را به آن هم بیافزایید، هم بزنید و همچنین مخلوط را کنار بگذارید؛
۳٫ در تابهای گرم، حاوی روغن زیتون، قارچها را به همراه آبلیموترش جدید و تو و تازه، بهمدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه تفت دهید سپس آنها را از تابه خارج کنید و همچنین در سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. داخل قارچها را از مخلوط آماده شده پرکنید و همچنین روی آنها را با بقیه پنیر پارمزان بپوشانید سپس سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید تا قارچ ها ترد و همچنین پنیر روی آنها ذوب می شود. بعد از آن مدت، قارچهای شکم پر را سرو کنید.



منبع
تازه ترین و جدیدترین دستور غذا های ایرانی : قارچ شکم پر

سوپروب close
خرید بک لینک