آخرین اخبار
خانه » آشپزي » شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی

۱٫کره را در ظرفی مناسب ریخته و همچنین با دور تند همزن برقی هم بزنید تا نرم و همچنین کرم رنگ می شود؛
۲٫پودر قند را به کره افزوده و همچنین به مدت پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛
۳٫هل و همچنین زعفران را به مخلوط بالا بیفزایید. آرد نخودچی را به تدریج و همچنین به وسیله الک به مخلوط کره اضافه کرده و همچنین با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید؛
۴٫خمیر به دست آمده را یک تا دوبار از چرخ گوشت رد کرده تا نرم و همچنین لطیف می شود، سپس داخل سلفون گذاشته و همچنین به مدت ۲۴ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند؛
۵٫فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم و همچنین گرم کنید؛ از خمیر به مقدار و اندازه گلوله تفنگ های کوچک جدا کرده و همچنین در دست گرد کنید. روی آنها را با قالب طرح بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و همچنین در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزد؛
۶٫بعد از آن مدت، شیرینی ها را از فر خارج کرده و همچنین بعد از سرد شدن،  به وسیله نوک قلم موی پخت و پز و آشپزی، یک قطره زعفران روی آنها ریخته و همچنین اجازه دهید تا زعفران به خورد شیرینی ها برود. شیرینی ها را در ظرفی مناسب چیده و همچنین سرو کنید.

منبع
تازه ترین و جدیدترین دستور غذا های ایرانی : شیرینی نخودچی

سوپروب close
خرید بک لینک