آخرین اخبار
خانه » آشپزي » شوربای ماش

شوربای ماش

شوربای ماش

۱٫در قابلمهای مناسب، جوجه را به همراه پیاز، هویج، کرفس، نمک و همچنین سه پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانیکه ­جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و همچنین درِ ظرف را بگذارید تا جوجه به مدت یک ساعت بپزد (طوری که بعد از پخت، تنها و فقط یک پیمانه از آبِ آن هم باقی بماند)؛

۲٫جوجه پخته شده را در آبکش ریخته، آبِ آن هم را کنار بگذارید. استخوانهای جوجه را درآورده و همچنین گوشت آن هم را بکوبید؛ 

۳٫ماش خیس شده را در آبکش ریخته، سپس به همراه برنج خیس شده و همچنین شش پیمانه آب، گوشتِ کوبیده و همچنین آبِ جوجه در قابلمهای ریخته و همچنین بر روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانیکه جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و همچنین درِ ظرف را بگذارید تا ماش کاملاً بپزد (در نظر داشته باشید، جهت پخت شوربا، برنج و همچنین ماش بایستی و حتما کاملاً له شوند)؛

۴٫زردچوبه، زنجبیل و همچنین تخم گشنیز را در تابهای حاوی روغن به مدت چند ثانیه تفت دهید، سپس به همراه سبزی و همچنین قستی از پیازداغ در ۳۰ دقیقه آخر پختِ شوربا، به آن هم اضافه کنید. قستی از مواد شوربا را جدا کنید و همچنین بگذارید کاملاً خنک شوند، سپس در آسیاب (غذاساز) ریخته، آنها را له کنید و همچنین به بقیه شوربای داخل قابلمه بیفزایید؛

۵٫در آخر پختِ شوربا، آب لیموترش و همچنین فلفل را نیز به آن هم اضافه کرده، بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید و همچنین با بقیه پیازداغ تزیین و همچنین سرو کنید. 

منبع
بهترین دستور پخت غذا های خوشمزه : شوربای ماش

سوپروب close
خرید بک لینک