آخرین اخبار
خانه » آشپزي » املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

املت اسپانیایی

ترتیلا، نوعی نان می باشد که از آرد ذرت تهیه می می شود، آن نان در اسپانیا و همچنین مکزیک به عنوان یک نان ساده و همچنین سبک جهت درست کردن ساندویچ و همچنین یا در کنار غذا بهره بری و استفاده می می شود. ما نیز در اینجا آن نان خوشمزه را در کنار املت بهره بری و استفاده کرده ایم که آن املت اسپانیایی با ذائقه ایرانی خیلی زیاد سازگار می باشد و همچنین تو نیز از خوردن آن هم لذت خواهید برد.

files recipes %D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA %D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C%5Bcbb2c5238b8998ad3641f1fe19bd9aa4%5D املت اسپانیایی

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


روغن مایع

به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری


ترتیلا ذرت

۶ عدد


پنیر چدار
(رنده شده)

یک و همچنین یک دوم پیمانه


سس سالسا

به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

طرز تهیه

۱٫ سوسیس ها را در تابه ای حاوی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید، سپس در صافی بریزید تا روغن اضافی آن هم ها گرفته می شود.
۲٫ در آن هم تابه ترتیلاها را به مدت یک دقیقه از هر دو طرف سرخ کنید. سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن هم ها نیز گرفته می شود. هر یک از تخم مرغ ها را در تابه ای جداگانه بشکنید و همچنین کنار بگذارید.
۳٫ یک قاشق سوپ خوری از سس سالسا را روی هر کدام از ترتیلاها ریخته و همچنین روی هر یک از آن هم ها یک عدد تخم مرغ قرار دهید. سپس در ظرف های موردنظر قرار داده و همچنین قبل از سرو، سوسیس و همچنین پنیر را نیز روی آن هم ها بریزید



منبع
بهترین غذا های ایرانی : املت اسپانیایی

سوپروب close
خرید بک لینک