آخرین اخبار
خانه » آشپزي » ستاره‌های بادامی

ستاره‌های بادامی

ستاره‌های بادامی

۱٫در ظرفی، کره، پودر شکر و همچنین وانیل شکری را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شده و همچنین تغییررنگ دهد؛

۲٫زرده تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کرده و همچنین هم بزنید؛

۳٫در ظرفی دیگر، آرد نول و همچنین پودر بادام را با یکدیگر مخلوط و همچنین الک کنید، سپس آن هم را به تدریج به مواد بالا بیفزایید و همچنین مجدداً با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل می شود؛

۴٫خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و همچنین به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید؛ فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و همچنین گرم کنید؛

۵٫بعد از آن مدت، خمیر را با کاتر ستاره ای شکل برش دهید؛

۶٫سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و همچنین خمیرهای برش زده را با فاصله در آن هم بچینید؛

۷٫قسمت وسطِ ستاره ها را با کاتر کوچک دایره ای شکل، برش داده و همچنین خالی کنید؛

۸٫سفیده تخم مرغ را در ظرفی، با همزن دستی هم بزنید، سپس روی قستی از شیرینی ها را با قلم موی مخصوص پخت و پز و آشپزی، به سفیده تخم مرغ آغشته کنید؛

۹٫مقداری بادام، روی شیرینی های آغشته به سفیده تخم مرغ قرار داده و همچنین آنها را به همراه بقیه شیرینی ها به مدت تقریبی ۱۲ دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند؛

۱۰٫بعد از پخت، شیرینی ها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند، سپس مقداری مارمالاد روی شیرینی های ساده مالیده و همچنین روی هریک از آنها، شیرینی بادامی قرار دهید. ستاره های بادامی را در ظرف موردنظر چیده و همچنین سرو کنید.

منبع
بهترین غذا های ایرانی : ستاره‌های بادامی

سوپروب close
خرید بک لینک